DinePenger.no: Slik unngår du arvestrid

Så mye som hver fjerde nordmann har opplevd varig konflikt i familien på grunn av arveoppgjøret. Det kommer frem i en landsrepresentativ undersøkelse utført av Ipsos MMI for DNB. Undersøkelsen viser også at kun 1 av 10 utarbeider testamentet.

Av Codex Advokat og Familierettsadvokater.no
20/08/2018

Ifølge forbrukerøkonom Silje Sandmæl i DNB er det en vanlig «felle» at man ikke snakker om arven før man faller fra. – Da er det ofte slik at man utsetter diskusjonen – og problemene. Når det er snakk om fordeling av verdier vil det uansett bli noen diskusjoner. Derfor råder jeg folk til å ha avklart mest mulig på forhånd. Det vil si å snakke om det, og å få mest mulig skriftlig. Er det ikke avklart skriftlig er det lett å gå tilbake på ting i etterkant, og da kan det oppstå konflikter, sier Sandmæl.

  • Les artikkelen i sin helhet på e24.no.

Vi bistår klienter over hele landet.

Andreas poulsson 2020

Vi bistår deg ved spørsmål om familierett

Både ved samlivsbrudd, arveoppgjør og i barnefordelingssaker dukker det opp vanskelige problemstillinger som må håndteres på en riktig måte. Ved riktig håndtering kan man unngå ressurskrevende og kostbare tvister. Våre advokater har erfaring med de fleste problemstillinger knyttet til familie- og arverett.
Våre advokater